Beoordelingen 

867 commentaren van in totaal 867 beoordelingen
Verkoop
Pruysers PM
06-09-2019
8

Nette behandeling goede communicatie

Service
adriaanse mcw (hilvarenbeek)
04-09-2019
9

zeer tevreden

Service
Frank Snelders (Tilburg)
04-09-2019
9

Goede monteurs en vriendelijk loket personeel

Service
dhr Koks martinus cfm (tilburg)
03-09-2019
10

zeer goede ontvangst,prima werk geleverd.

Service
G. de Laat (Tilburg)
03-09-2019
8

Zowel bij aanschaf in 2018 als bij de eerste onderhoudsbeurt netjes, punctueel en snel geholpen.

Service
Ad jansen (Tilburg)
21-08-2019
8

Mooie uitstraling van de showroom!

Service
Robbe (Tilburg )
21-08-2019
2

zeer slecht kunnen niet aan hun woorden houden daarom auto ergens anders gekocht maar garage gaat weg en waar moeten we weer naar toe

Service
j van Loon
14-08-2019
8

Alles is voorlopig naar tevredenheid afgewerkt.

Service
Clazien Otten (Tilburg)
09-08-2019
10

In de jaren dat ik Toyota rijd ben ik tevreden over de service van Louwman voorheen van Dorst

Service
Dhr.Jo Verhoeven (Tilburg)
09-08-2019
9

vriendelijk ,goed bereikbaar ,heen en terug vervoer,als het nodig is alles oke

Service
Dhr Joop Kreeberg (Tilburg)
02-08-2019
10

Goede uitleg bij het afspreken van jaarlijks onderhoud + kosten.Indien de datum en tijd van afgesproken onderhoud niet kan worden nagekomen door de klant ivm acute omstandigheden kan e.e.a. soepel worden gewijzigd.

Verkoop
Mvr Ria v Loon Schreppers (Tilburg)
24-07-2019
9

In een woord de 4de nieuwe Aygo en ben nog steeds tevreden . Hij is zelfs beter geworden . Kleine auto maar alles zit erin als wat in een grote zit . dus zeer tevreden . Hoop dat het zo blijft . En niets naars ontdekt.

Verkoop
A Swinkels
24-07-2019
4

Op mijn nieuwe auto cruise control gevraagd. Deze bleek niet ingebouwd. Weggestuurd met belofte de volgende ochtend meteen gebeld te worden, uiteindelijk zelf weer gebeld. Na anderhalve week weer gebeld met vraag waar de cruise control bleef, zou volgende dag wel teruggebeld worden. Uiteindelijk 2 dagen daarna zelf gebeld, bleek onderdeel al een week binnen. Toen ik de verkoper sprak, deed hij het voorkomen als iets kleins terwijl dit niet een goede start is. Heb een leasecontract van 2 jaar maar zo weinig vertrouwen dat dit een prettige ervaring gaat worden. Wordt er aan mij gevraagd wat ik nu verwacht, wees zelf zo creatief met iets bedenken om mij tevreden te stellen. Ik betaal nu een maand voor iets waar ik geen gebruik van kan maken. Is misschien tientjes werk, maar hier is het dus puur een gevoelskwestie.

Verkoop
H schepers
23-07-2019
10

Goed bedrijf

Verkoop
brigitte van oerle (tilburg)
23-07-2019
10

service altijd goed.Komen al vele jaren bij jullie.Ook mijn vriendin en haar zoon hebben een auto bij jullie gekocht

Verkoop
J. Janssen (Goirle)
23-07-2019
9

Goede ontvangst, duidelijk over inruilprijs en kortingen, mooie aflevering van de nieuwe auto en goede uitleg over gebruik en onderhoud daarna.

Verkoop
Pieter Singelenberg
23-07-2019
9

dealer en verkopers zijn correct, klantgericht, denken in oplossingen en houden je op de hoogte van de ontwikkelingen

Verkoop
suzanne vd klift (tilburg)
23-07-2019
10

Klantvriendelijkheid/topservice/betrokkenheid/oprecht.

Verkoop
Pieter Singelenberg
23-07-2019
9

prettig bedrijf, betrokken medewerkers die ontzorgen en afspraken nakomen

Verkoop
Lakwijk
23-07-2019
10

Heel vriendelijk geholpen. Duidelijke communicatie en ze komen hun afspraken na.

Verkoop
Marian van Zelst (Sprang Capelle)
23-07-2019
10

Zeer klantvriendelijk, goede service en erg behulpzaam

Verkoop
N. Weijers (Tilburg)
23-07-2019
8

Zeer prettig ontvangen. Duidelijke en snelle uitleg. En vooral een heel leuke overhandiging van de nieuwe Toyota!

Verkoop
M Haans (Tilburg)
23-07-2019
9

Erg deskundig en zeer klantgericht.

Verkoop
R. Oorlog (Tilburg)
23-07-2019
10

Duidelijk, niet opdringerig, informeel en geen praatjes, afspraken worden nagekomen

Service
Jan Emmen (Loon op Zand)
04-07-2019
10

Ik heb het bij Louwman Tilburg al jarenlang prima naar mijn zin, en zal ook nooit meer anders willen. Deze mensen weten tenminste precies hoe het hoort. En geloof me, ik heb het vroeger bij andere garages wel eens anders mee gemaakt. Zeer tevreden.

Service
Hr. P.J. Zeemeijer (Tilburg)
21-06-2019
9

Al vele jaren Toyota rijder en uiterst tevreden over de contacten, voorheen Van Dorst en momenteel Louwman Tilburg. Prima service, zeer betrouwbare adviezen en fijne medewerkers zowel in de werkplaats als aan de receptie. Kan niet beter!

Service
Miltenburg (Tilburg)
14-06-2019
9

Duidelijk in dd communicatie

Service
Fr. de Zeeuw
14-06-2019
10

We hebben daar onze auto gekocht..

Service
Bea Ansems (Tilburg)
07-06-2019
10

Service en vriendelijk. Er gebeurt niets zonder je toestemming.

Service
nml snijders (breda)
31-05-2019
7

duur

Service
Dhr. p.
31-05-2019
10

vlotte bediening aan de balie en een snelle service

Service
hanny van der steen (tilburg)
31-05-2019
8

prettig personeel en goede uitleg. Werkzaamheden netjes uitgevoerd.

Service
Jurgen (Tilburg)
31-05-2019
8

Persoonlijke klantgerichte benadering, goede communicatie, professionele indruk

Service
F. van Berkel (Tilburg)
24-05-2019
9

Correcte afhandeling.Alleen het updaten van de navigatie vind ik extreem duur.Dit als vaste klant zou mijn inziens goedkoper moeten zijn!

Service
M. Liebrecht (Heusden)
24-05-2019
9

Prettig contact met zowel de receptie als de werkplaats. Goede vastlegging van mijn vragen bij de werkplaats, zijn allemaal beantwoord na de beurt.

Service
Els Heesmans
22-05-2019
9

Goede service en een prettige behandeling.

Service
Mw. N. Weeland
17-05-2019
10

Zeer vriendelijke service; alles netjes volgens afspraak gedaan. Klant is hier nog koning!

Service
Alex Engel (Tilburg )
08-05-2019
10

Altijd tevreden over de service en werkzaamheden.

Service
Mitch (Tilburg)
08-05-2019
10

Ik ben zeer tevreden op de manier hoe ik wordt geholpen

Service
Henk van Kronenburg (Tilburg)
08-05-2019
7

Ben tevreden met de service

Service
Dhr A Brands (Tilburg )
03-05-2019
10

Vriendelijkheid en gevoel van eerlijke en correcte behandeling.

Service
Willemijn Vlugt (Tilburg)
30-04-2019
9

Goede service.

Service
Dhr. Van Doorn (Tilburg)
30-04-2019
9

Je wordt erg vriendelijk en netjes behandeld. De vooraf afgesproken onkosten klopt perfect. Vragen worden netjes beantwoord.

Service
jan rijckaert (tilburg)
24-04-2019
8

ben zeer tevreden zij zijn ook zeer klantvriendelijk en ook goede uitleg als je probleem zou hebben en het wordt vakkundig opgelost

Service
Ton van iersel (Tilburg)
24-04-2019
7

Alles naar behoren, ik heb wel het gevoel indien je 'n auto wilt kopen de sfeer anders is dan wanneer je voor service komt.

Service
Ad veraert (Tilburg)
18-04-2019
10

Daar kom ik al jaren. Zeer goede service. Goed afgeleverd werk.

Service
Jan Teurlings (Tilburg)
10-04-2019
10

Goede service, goed personeel, goede behandeling.

Service
w Jansen (Tilburg)
10-04-2019
9

Vriendelijk, correct, goede uitleg, betrouwbaar.

Service
Henk Spierings (Tilburg)
10-04-2019
9

Voldeed aan de verwachting.

Service
M.M. Govers (Tilburg)
10-04-2019
9

Uiterst correct.

Service
Gerda van Bers van Hees (Tilburg )
09-04-2019
10

Fijne vakkundige garage. Komen afspraken na. Vriendelijk personeel.

Service
A. van Huijgevoort (Tilburg)
09-04-2019
10

Eerste bezoek is zeer soepel en vriendelijk verlopen. Ben volgens afspraak op de hoogte gehouden van bijzonderheden m.b.t. prijs van onvoorziene onkosten. Leenfiets geen probleem. Telefoontje gekregen toen auto klaar was volgens afgesproken tijdstip.

Service
MdF (Tilburg)
09-04-2019
10

Vertrouwde service en kwaliteit.

Service
Ron (Linne)
09-04-2019
8

Klantvriendelijk. Bij een beurt wordt je eerst gebeld om de kosten door te nemen van extra aandachtspunten.
Reparatie achterruitverwarming (is lastig) bleek achteraf niet gelukt. Daar moet ik mee terug en dat is toch weer een hele onderneming. Kan gebeuren.
Prima zaak verder.

Service
Ineke Schots (Goirle)
13-03-2019
9

Vriendelijk en deskundig.

Service
F.P.Xhaflaire (Tilburg)
13-03-2019
10

zeer goede service.

Verkoop
dhr wil van Zelst (Oisterwijk)
27-02-2019
9

leuke ontvangst en prima uitleg

Service
Dhr. D.A. Notenboom (Kaatsheuvel)
20-02-2019
9

Prima bedrijf. Goede service. Heel goed personeel.

Service
Marlies Mol (Berkel-Enschot)
20-02-2019
9

Ik ken het bedrijf al bijna 40 jaar en het is nog steeds hetzelfde gebleven. Geeft vertrouwen, je wordt vriendelijk geholpen. Afspraken worden goed nagekomen, als er iets in veranderd wordt je op tijd op de hoogte gebracht en wordt het opnieuw afgesproken, waarbij er rekening wordt gehouden met de klant.

Service
Ronald Heuer (Tilburg)
20-02-2019
10

vriendelijk, duidelijk eerlijk en servicegericht

Service
Lenie van Boxtel (Tilburg)
14-02-2019
8

Zeer tevreden over de receptie -werkplaats supervriendelijk personeel.

Verkoop
J. Claassen (Oostelbeers)
13-02-2019
10

Goede voorlichting en een eerlijk helder verhaal van de verkoper

Service
M . Adriaans (Westerhoven)
01-02-2019
10

Het prettige perfecte omgang met mensen een hele goede service

Service
J. Emmen (Loon op Zand)
01-02-2019
10

Omdat dit een garage is waar men weet hoe het hoort. En je altijd perfect geholpen word. Je hebt het gevoel dat jeje auto aan een goede vriend toevertrouwd.Ik heb voor dat ik bij Toyota (Louwman) terecht kwam, echt stuitende dingen ervaren bij andere garages.Daarom waardeer ik het zo dat hier alles altijd zo soepel en correct gaat.

Service
Fons Peijs (Tilburg)
01-02-2019
10

ik ben zeer tevreden met mijn toyota garage van Louwman Tilburg B.V.

Service
Dhr. van der Heijden (Tilburg)
25-01-2019
5

De rekening was heel veel hoger dan de prijsopgave vooraf, zonder dat we daarvan op de hoogte zijn gesteld.

Service
J.a.c. Dusomos (Tilburg )
23-01-2019
9

Zeer tevreden! Vriendelijk personeel. Van tevoren gebeld voor extra kosten of ze het wel of niet moeten repareren.

Service
Arie Zieltjens (Tilburg)
18-01-2019
10

Zeer vriendelijk en uiterst behulpzaam.

Service
p0mc bsmits de wildt (tilburg)
16-01-2019
8

ben tevreden over de toyota

Service
L.w.g.c. Vugts (Diessen)
16-01-2019
9

GoedVriendelijk.

Service
Frank Verhaaren (Tilburg)
09-01-2019
7

Het is netjes medegedeeld dat Van dorst voortaan Louwman Tilburg B.V. zou gaan heten. Helaas gaat dat voor mij gepaard met procentueel een forse prijsverhoging, dat merk je pas later. Toch vind ik nog steeds wel dat je waar voor je geld krijgt, maar dat gevoel kreeg je bij de naam Van Dorst ook, maar dan voor een lagere rekening.

Service
Erwin van Raaij (Tilburg)
04-01-2019
9

klantvriendelijk, flexibel in planning, goede service, prijs-kwaliteit-verhouding is goed

Service
Cindy Jacobs (Tilburg)
04-01-2019
9

Prima service. Vriendelijk onthaal en duidelijke uitleg.

Service
Leonie van Wilderen
04-01-2019
9

Aan de garage van deze Toyota-dealer is niets aan te merken, vriendelijk personeel, goede wachtruimte, goede service etc.Mijn min-punt betreft alleen mijn auto (yaris) zelf, waarvan ik heb aangegeven dat gebleken is dat er geen veegfunctie is voor de zijramen. Dat vind ik levensgevaarlijk want bij miezerweer of plaksneeuw kan ik niet even het raam schoonvegen door snel het raam op en neer te laten. Hieraan kan de garage zelf niets doen, dat ligt bij de fabrikant die daar blijkbaar voor heeft gekozen, er zou dan een zwaarder motortje in moeten en langere rubbers.

Service
Dhr. C.Visser (Tilburg)
04-01-2019
9

In de 15 jaar dat ik bij u kom ben ik altijd voorkomend en vakkundig behandeld en Probleemloos naar volgende onderhoudsbeurt gegaan.

Service
j l timmermans mevr (goirle)
04-01-2019
9

vriendelijke en deskundige mensen

Service
EJC (Tilburg)
21-12-2018
10

kom er al jaren, na de naams verandering is er weinig veranderd , nog steeds top service

Service
Nelly Arts (Tilburg)
19-12-2018
10

Goede communicatie en zeer klantgericht

Service
mevr van de Loo (Tilburg)
19-12-2018
10

zeer tevreden, afspraken worden goed nagekomen. Prima service

Service
Mevr Servania (Tilburg)
19-12-2018
9

Snelle, betrouwbare, kwalitatief goede service!

Service
Hr van Berkel (Tilburg )
19-12-2018
9

Ik ben tevreden

Service
dhr claassens (tilburg)
19-12-2018
10

al 20 jaar betrouwbare en goede service en advies

Service
Dhr F.G.Sluyters (Berkel Enschot)
19-12-2018
8

Goede service en vriendelijke ontvangst

Service
Mevr henkes
19-12-2018
9

Correct vriendelijk.vakmanschap.betrouwbaar.

Verkoop
Mevr E Vriens (Tilburg)
17-12-2018
9

Vriendelijk personeel voel je welkom als je binnenkomt

Service
Lisette van Velthoven (Tilburg)
14-12-2018
10

Personeel is altijd zeer behulpzaam en vriendelijk.

Service
Schoonen MCA mevr
14-12-2018
8

Bv bij de uitgebreide schoonmaak beurt werd de kofferruimte niet meegenomen en voor mij is totaal totaal.

Service
Nico Emmen (Tilburg)
14-12-2018
10

Toffe dealer altijd goede service

Service
Mevr. Bennebroek
14-12-2018
10

Het personeel is vriendelijk en de werkzaamheden worden correct uitgevoerd. Is er iets wat vervangen moet worden dan wordt dit medegedeeld en volgt de prijsopgave en voor zover ik het na kan gaan is die eerlijk. Ik kom er al jaren

Service
Han Broeders -Vermeer (Tilburg)
14-12-2018
9

Bij Toyota Van Dorst was ik altijd zeer tevreden. Nu ben ik voor het eerst voor een onderhoudsbeurt bij Louwman Tilburg B.V. geweest en ook daar vond ik een prima sfeer, klantvriendelijke medewerkers en snelle, goede service, met vooraf een duidelijke uitleg en prijsopgave. Ik ben een "dik tevreden" klant!

Service
Fred Driessen
14-12-2018
9

Prima service en vriendelijke baliemedewerkers en nooit problemen met het geleverde werk.

Service
Lucio G. de Windt. (Tilburg.)
07-12-2018
10

Ben al jaren bij deze garage als klant en altijd naar behoren behandeld.Ga zo door en dank aan uw personeel.

Service
Bert Jansen (Loon op Zand)
05-12-2018
10

De klantvriendelijkheid van de garage is optimaal. Receptiepersoneel en monteurs zijn duidelijk in hun informatie en voorkomend. Ik ben zeer tevreden.

Service
Frans van Berkel (Tilburg)
05-12-2018
9

Een opmerking, ik vind dat het updaten van het navigatie systeem belachelijk duur is. Dit zou voor trouwe klanten goedkoper moeten zijn. Graag zou ik hierover een bericht willen ontvangen.

Service
Mevr. Rijkers.
05-12-2018
6

Ontvangst niet vriendelijk en geduldig.(uitleg)Ik viel zowat in de auto zo ver stond de stoel naar achter. Reserve band niet gecontroleerd wel aangevinkt. Asbak geleegd (waar zit die ). Naar mijn mening automatisch af gevinkt. Waar is het vertrouwde v.Dorst personeel ?verkopers? monteurs?Balimede werkster/werker. Geen bekend gezicht gezien ,dat vind ik niet prettig.

Service
C. de Kort (Tilburg)
30-11-2018
10

Vriendelijke en behulpzame medewerkers. Top.

Service
Ron Aarts (Gemert)
30-11-2018
8

Duidelijk en helder vooraf.

Service
Ans Putmans - Kapteijns (Kaatsheuvel)
30-11-2018
10

De ontvangst was prettig, er wordt goede uitleg gegeven, de grote beurt van de Toyota Verso S is goed uitgevoerd.

Verkoop
Mevr.A. ter Weijden
27-11-2018
10

Tot op heden nog geen enkel negatieve ervaring gehad. Je wordt erg vriendelijk en persoonlijk geholpen.

Service
A Marcelis (Tilburg)
23-11-2018
7

Stand op display het zelfde als bij binnenkomst.

Service
M. Koppen (Tilburg)
23-11-2018
9

Vriendelijke mensen en uitstekende service. Alles wordt duidelijk van tevoren besproken, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Service
Theo Molthoff
23-11-2018
10

Alles prima in orde.

Service
Steffens (Eindhoven)
23-11-2018
10

Tevreden over de behandeling als klant.

Service
Jos vd Nouwland (Tilburg)
23-11-2018
9

Goede kwaliteit service, vriendelijk en duidelijk geholpen, en afspraken worden nagekomen.

Service
piet colpaart (goirle)
23-11-2018
8

Omdat ik voor een verloren sleutel zoveel geld moet betalen als jarenlange vaste klant met alle nodige beurten en dan voor 1 sleutel zo'n enorm hoog bedrag moet betalen. Dit stoort mij zeer .

Service
Henk Hoffman (Bladel)
23-11-2018
9

ER heerst een fijne medewerkster.

Service
A van Gestel (Tilburg)
23-11-2018
9

Netjes vriendelijk personeel correct behandelt.

Service
Ben Kelderman (Goirle)
14-11-2018
9

De behandelingen en de interesse in de klant is zeer positief en correct zonder over dreven te zijn.

Service
Harrie Klerks (Tilburg)
09-11-2018
10

Altijd prima geholpen en de haal en breng service waardeer ik ook.

Service
Fred van Raaij (Alphen)
09-11-2018
8

Goede en betrouwbare informatie en service. Gratis leenfiets.

Service
g.j.c. spijkers (tilburg)
09-11-2018
8

Van Dorst, Louwman, Toyota voor mij al 18 jaar betrouwbaar rijden in de Toyota Yaris.

Service
Ber Muurmans (Tilburg)
02-11-2018
8

Betrouwbaar en klantvriendelijk.

Verkoop
Kees en Helga Nagel (Oisterwijk )
02-11-2018
10

** positieve ervaring. Garage hield ons goed op de hoogte over de voortgang van de bestelling prettig contact gehad.

Service
dhr. Hans Krens (Tilburg)
02-11-2018
9

Persoonlijke benadering. Wij zijn trouwe klanten en zijn kritisch in het maken van keuzes en dus kwaliteit. Dit wordt ons ook geleverd.

Service
dhr. K. Steffens
02-11-2018
8

Goede service, altijd netjes geholpen.

Service
J.E. de Kogel
29-10-2018
8

Prime bedrijf. We komen graag uit Nieuwegein naar ***

Service
Jansen (Tilburg)
29-10-2018
9

Ben altijd tevreden geweest na hun service.

Service
Mirjam van Zon (Tilburg )
17-10-2018
9

Buiten dat pasje zijn de mensen altijd vriendelijk en zoeken evt 'n oplossing

Verkoop
DCAM Baak (Tilburg)
17-10-2018
10

Nogmaals, benadering door verkoopmedewerkers van *** in algemene zin toen wij voor het eerst de firma bezochten alsook daarna door de heer Van Oosten, die uiteindelijk de zaak met ons heeft geregeld, hebben wij als uitermate prettig ervaren.

Service
F.J.A. de Zeeuw (Sprang-Capelle)
05-10-2018
10

ik ben erg tevreden met alles.

Service
E van H (Tilburg)
05-10-2018
9

heel erg vriendelijk personeel, aandacht en luisteren naar de klant perfect

Verkoop
Kees van Doorn (Tilburg)
02-10-2018
9

Prima service en begeleiding van aankoop en afleverproces.

Service
JR
27-09-2018
8

Ik ben tot nu toe tevreden over en met toyota.

Service
Adrie Roomer (Waalwijk)
26-09-2018
10

Je word altijd netjes behandeld. Alles word van te voren met je besproken. Dus geen verrassing achteraf over de prijs en gedane werkzaamheden. Ik heb er al 5 of 6 auto's gekocht. Dat zegt alles toch.

Service
Jack Knuvers (Tilburg)
26-09-2018
5

Airco stinkt van begin af aan. Ze boden mij aan om een airco beurt te geven die ik zou moeten betalen. Mijn auto zat nog ruimschoots in de garantie. Dit is mijn 3e Toyota en heb met de twee vorige auto's nooit problemen gehad met de airco.Dus mij inziens had dit probleem gratis opgelost moeten worden. En daarom ben ik ontevreden.

Service
brabers (tilburg)
26-09-2018
8

Fijne garage, altijd vriendelijk en goede service.

Service
Jac Breij (Tilburg)
26-09-2018
9

Prima geholpen door vriendelijke mensen.

Service
De Bakker (Goirle)
24-09-2018
10

Betrouwbaarheid.

Service
Ton de Roon (Rhoon)
19-09-2018
10

De klanten worden daar met de juiste kennis en kunde te woord gestaan.

Service
Jan Brands (Goirle)
13-09-2018
8

Na de beurt vergeten display te resetten( al 2e maal) Moest hiervoor op een vrije dagwederom naar de garage voor 5 min. werk. Anders een 10.

Service
PPAM de Jong (Tilburg)
13-09-2018
8

Even afwachten wat het nu gaat worden nu het is overgenomen door ***verder altijd en ook tervreden.

Service
J vugs (Berkel Enschot)
13-09-2018
9

Een net en correct bedrijf

Service
Fred van Raaij
07-09-2018
8

Het is een vreemde vraag. Het is alleen zinvol om Van Dorst / Louwman aan te bevelen aan Toyota-rijders en niet aan kennissen en vrienden die een ander merk auto rijden.

Service
Toon Broers (Tilburg)
06-09-2018
10

ontvangst, service, afspraken altijd ok

Service
Rik van den Borne (Tilburg)
05-09-2018
8

vriendelijk personeel, cleane zaak

Service
Karin Heesakkers
05-09-2018
8

schappelijke prijs voor een leenauto zou wenselijk zijn!!

Service
Olaf van Zon (Hilvarenbeek)
29-08-2018
10

Zeer vriendelijke medewerkers, kwamen heel vakbekwaam over, zeer goede service en lekkere koffie!

Service
Paul (Tilburg)
29-08-2018
9

Nette prijs voor mijn grote beurt betaald. De prijs was vooraf bekend en er volgenden geen onverwachte extra kosten.

Service
ton de kok (goirle)
29-08-2018
7

eerste maal nu bij Louwman geweest in Tilburg, voormalig van Dorst.Vind het wat killer en er lopen van allerlei figuren rond die denken dat ze belangrijk zijn.Van Dorst was meer amicaler vriendelijker en niet zo afstandelijk.Hoop dat dit gaat veranderen, anders uitkijken naar een andere dealer die wel kan waarderen dat er in 3 jaar voor ruim € 75000,== door een pariculier aan auto's is gekocht en ook onderhoud aan een andere oudere auto.

Service
F.janssen
29-08-2018
7

Receptie, werkplaats goed, vriendelijk.

Service
Wil Grimmelius (Tilburg)
28-08-2018
10

Ik ben al 40 jaar klant bij dit bedrijf. Mijn ervaring is dat ik altijd correct ben behandeld. Ik heb nooit klachten gehad en de medewerkers van de werkplaats/receptie en verkoop zijn klantgericht en klantvriendelijk wat ik zeer op prijs stel.

Verkoop
R.Coehorst (Berkel Enschot)
22-08-2018
10

Nogmaals vriendelijk geholpen,goede service .

Service
Jeanne Timmermans
22-08-2018
9

Ze doen hun werk goed ik ben tevreden

Verkoop
Cees Troost (Tilburg)
15-08-2018
9

Showroom en receptie zien er verzorgd en overzichtelijk uit, de receptie is vriendelijk.

Service
A. Smeulders (Tilburg)
08-08-2018
9

Je wordt netjes ontvangen en echt als een klant behandeld. Ik zelf had een discussie over wel/ geen garantie met de balie en het is naar tevredenheid op gelost. Met geld verdienen win je geen klanten, maar met service wel.

Service
Mieke Mols (Goirle)
02-08-2018
10

ik heb het altijd een gezellige garage gevonden met vriendelijke mensen en dat doet een mens goed zodoende is het niet vervelend om naartoe te gaan.

Service
P de Kort
01-08-2018
10

Omdat de service erg goed is. Er wordt ook goed ingespeeld op de hulpvraag die je stelt. Duidelijke uitleg bij vragen.

Service
Mevr. Siripen Pumkaew (Tilburg)
01-08-2018
10

Duidelijk, net en professioneel bedrijf, dat afspraken goed nakomt en klant goed begeleid.

Service
Huub Horsthuis (Tilburg)
01-08-2018
10

Goede,vriendelijke service en snel.

Service
Philip (Geldrop)
25-07-2018
9

Goede kwaliteit en service. Duidelijk kosten plaatje en vooraf communcatie over extra werkzaamheden

Service
Jan Emmen (Loon op Zand)
25-07-2018
10

Omdat ik bij van Dorst (nu Louwman) als sinds jaren en jaren steeds op dezelfde prettige wijzegeholpen wordt, en nooit voor onaangename verrassingen ben komen staan.Ook al heb ik een auto van 12 en een van 18 jaar oud, men blijft mij en ik weet ook van anderenje steeds op een fijne manier helpen. Kortom echte professionals, fijne garage.

Verkoop
Guus de Laat (Tilburg)
25-07-2018
8

Vriendelijke benaderingDuidelijke uitleg en zinvolle aanwijzingenGoede inruilperpectievenReele uitgangspunten

Verkoop
Janneke van Schaijk (Raamsdonksveer )
23-07-2018
9

klantvriendelijk en geweldig goede service !

Service
Dhr. A.M van Boxtel (Veldhoven)
18-07-2018
8

Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van een klacht.

Service
Maria Cools
18-07-2018
9

Omdat ik altijd keurig geholpen ben

Service
j van gulik (tilburg)
12-07-2018
9

alles goed geregeld

Service
AMJ van Oudheusden (Tilburg)
12-07-2018
7

Kreeg een bericht dat een onderdeel moest worden vervangen. Sensor airbag. Tijdens het plannen van een beurt en APK werd deze niet vervangen want moest besteld worden. Hierdoor weer nieuwe afspraak. Ik vind dat dubbel werk.

Service
Toon Snoeren
12-07-2018
10

ben in alles tevreden

Service
Daan Zwaans (Kaatsheuvel)
11-07-2018
10

Omdat ik heel tevreden ben bij alle contacten

Service
jbrijckaert (tilburg)
11-07-2018
8

prima garage zeer klantvriendelijk en behulpzaam en goede uitleg bij vragen

Verkoop
F. van Gils
10-07-2018
9

Als de correcte en integere wijze van dienstverlening degene die mij hielp een afspiegeling is van de gehele van Dorst organisatie dan kan ik deze bij iedereen aanbevelen.Niets is teveel en voor alle vragen wordt gemeend begrip getoond.

Service
Marian van dijk (Tilburg)
09-07-2018
10

Eerlijk, betrouwbaar.Altijd goed geholpen.Vriendelijk personeel.

Service
Co nt
09-07-2018
10

Top dealer

Service
Mitch Kolen (Tilburg)
27-06-2018
9

ik wordt altijd goed geholpen

Service
martin v raak (tilburg)
27-06-2018
9

goede prijsafspraken en vriendelijk behandelt

Service
L van Veen (Tilburg)
27-06-2018
9

Correcte uitvoering volgens afgesproken prijs

Service
G Crooijmans
15-06-2018
7

Nu goed. eerder slechte ervaring bij eerdere aankoop die hebben we terug moeten draaien.

Service
Dennis H
13-06-2018
10

KlantvriendelijkVakbekwaam

Service
Van den Brink (Tilburg)
13-06-2018
9

Ik kende Van Dorst in Rijen al. Bij Van Dorst Tilburg was dit de 1e ervaring. Van te voren ben ik al professioneel en vriendelijk per mail en telefoon te woord gestaan. De gedane werkzaamheden zijn prima verricht, zover ik kan beoordelen. Ook over de andere reparaties ben ik prima van te voren ingelicht met een prijsopgave. Een dealer is niet de allergoedkoopste, maar je koopt wel kwaliteit.

Verkoop
A Langenberg (Tilburg)
12-06-2018
10

netjes geholpen

Service
c j a huijbregts (rijen )
12-06-2018
8

het personeel is vriendelijk en kundig (leen auto ) en er was iets niet helemaal goed gegaan met het geven van de grote beurt .dus moest ik terug naar de werk plaats om hem nogmaals op de brug te zetten en het op te lossen .en gelukkig is dat ook gelukt .en ik vond de prijs wel pittig.

Service
Ghuman (Tilburg)
06-06-2018
8

Open , vriendlijk , duidelijk en vak mensen

Service
Leo van Gelder (Tilburg)
06-06-2018
7

Een handeling die ter plaatse uitgevoerd kan worden zodat de eigen planning niet in gevaar brengt moet men m.i. uitvoeren waardoor het vertrouwen en behulpzaamheid bij klanten toeneemt.

Service
T.P. de Vries (Goirle)
06-06-2018
8

lijkt mij een prima score

Service
Hr van Breugel (Tilburg)
06-06-2018
8

Betere eindcontrole voordat de auto weer aan de klant wordt gegeven.

Verkoop
Nico Emmen (Tilburg)
06-06-2018
10

Mijn vorige Celica ook daar gekocht, en in onderhoud gehad. Altijd netjes, Goede Service. ook voor onderdelen.

Service
Cees Swinkels (Goirle)
06-06-2018
10

exacte prijsopgave gekregenauto werd gehaald door dorpsgenoot en weer terug gebracht

Service
Henk Buist (Tilburg)
01-06-2018
9

Goede service, en vriendelijk personeel. Was er voor een kleine beurt en apk Klokje op tijd gezet alles was schoon Zeer tevreden

Verkoop
peter van Onzenoort (Tilburg)
01-06-2018
9

service en afhandeling

Service
Dhr.nwwmv.der wouw (Tilburg)
01-06-2018
9

ik kan er altijd terecht

Service
Eduard Bertens (Goirle)
29-05-2018
7

Netjes ontvangen en te woord gestaan, heb om een extra dienst gevraagt, ik hoop dat die is uitgevoerd maar dat is niet meer met mij besproken, was ook niet vermeld op de rekening.De service aandacht punten die door de monteur waren aangevinkt, betroffen een ander type auto dan de mijne

Service
hanny (tilburg)
29-05-2018
9

goede service.

Verkoop
Ingrid Ort
25-05-2018
9

Zeer vriendelijk, zeer goede aflevering (was op mijn verjaardag en er was voor taart gezorgd en bloemen) Duidelijke uitleg en er werd ruimschoots de tijd genomen.

Service
henk linders
24-05-2018
5

bij de koop van de toyota verso werden krasstrepen in de voorruit niet gemeld en dit moest ik constateren toen ik terug kwam voor een proefrit. Dat voelde niet goed. Het is wel goed opgelost. Ook de kwaliteit van de banden bleek niet voldoende en dit werd pas serieus genomen toen ik kwam met de normen van de anwb.Toen werden alsnog 2 nieuwe banden gemonteerd. We zullen maar zeggen het waren aanloopproblemen

Service
Mevr Beerens (Tilburg)
24-05-2018
9

Vriendelijk personeel en goede advies

Service
A van Gestel (Tilburg)
23-05-2018
9

heb goede ervaring ben nog nooit teleurgesteld

Service
lex Ritz (tilburg)
17-05-2018
8

Afspraak met de ophaal service ging deze keer niet goed! De ruitenwisser bladen waren niet gecontroleerd en daar ben ik de volgende dag voor terug gegaan!!!

Service
jac jansen (tilburg)
17-05-2018
8

goed geholpen

Verkoop
Mevrouw de Vries (Tilburg.)
16-05-2018
10

Mooie , ruim opgezette showroom.

Service
N. Lips van den Abbeele (Tilburg)
16-05-2018
9

je word er prettig en correct geholpen.

Service
Kees van Amelsvoord (Tilburg )
16-05-2018
9

Super klantvriendelijke personeel mensen.Waar je van op kunt

Service
Fam. de Freytas
14-05-2018
9

Al jaren trouwe klant en nog steeds tevreden over de service.
Toyota (en Lexus) gewoon topmerk. Wij rijden beide al jaren naar volle tevredenheid en met een vertrouwde en prettige dealer/garage achter de hand....

Verkoop
N. Kuijpers (Tilburg )
14-05-2018
9

Het was een prettig ontvangst in de showroom, de verkoper was zeer behulpzaam en nam de tijd de auto volledig door te nemen (functies etc) daarnaast stond de auto volledig ingepakt met strik op me te wachten. Een leuke verassing!

Service
rijkers (tilburg)
09-05-2018
9

Goede sevice lekker dingt in de beurt goede afspraken die ze ook nakomen,geen onverwachte kosten deze laten ze altijd aan je weten vriendelijke mensen vqn de top tot in de garage iedereen staat je netjes te woordt

Service
A.J. Kloet (Dongen)
08-05-2018
10

Wij zijn zeer tevreden over de vriendelijkheid en prettige behandeling van al het personeel

Service
Francois Schoormans (Goirle)
02-05-2018
10

Fijne garage waar je correct en naar volle tevredenheid geholpen wordt.

Verkoop
F.P.Xhaflaire (Tilburg)
02-05-2018
10

perfecte service.

Service
Dhr.Huub Brekelmans (Tilburg)
02-05-2018
8

Duidelijke afspraken, goede reparaties vriendelijk contact met de receptie.

Service
Silvio van der Kwartel (Tilburg)
02-05-2018
10

Altijd vriendelijk ontvangst. Goede service, werken snel. Garage en ontvangstruimte zijn altijd netjes. Lekkere koffie, goede stoelen in wachtruimte. Hanteren schappelijke prijzen.

Service
Dhr. A la Maitre (Tilburg)
02-05-2018
9

Vriendelijk en goede service

Service
Ton van Iersel (Tilburg)
02-05-2018
9

Vakkundige en vriendelijke medewerkers.

Service
Anneloes Haans (Tilburg)
01-05-2018
9

Alles verliep volgens afspraak; en was prima.Tot de volgende keer.

Service
Frank van Doorn (Tilburg)
26-04-2018
9

Ze zijn erg vriendelijk tijdens ontvangst en verblijf tijdens herstel aan de auto.De prijs die was afgesproken van te voren klopt.De tijd die nodig was voor het herstel viel erg mee.

Service
Peter Smulders (Berkel-Enschot)
25-04-2018
8

Goede service, duidelijke afspraken, meedenken in oplossingen

Service
Dion van Laerhoven (Goirle)
25-04-2018
7

Ik moest 2 keer terug komen om te kunnen constateren dat de foutcode P2195 ook werkelijk de juiste code was. Verder moest ik een fortuin betalen om de a/f detector te laten vervangen (267 euro)

Service
Ria v Loon (Tilburg)
25-04-2018
9

Ja ik val wel in herhalingen . Ik ben zeer tevreden heb er ook al 3 nieuwe Aygo`s gekocht . ben heel tevreden .

Service
Mevrouw Aarts (Tilburg)
25-04-2018
10

Goede en vriendelijke ontvangst. Bij afspraak weten ze waarvoor je komt, hebben zich voorbereid. Deskundige werkplaatsmedewerkers. Efficiente werkwijze. Goede uitleg over de gedane werkzaamheden. Bij onverwachte problemen, altijd vooraf overleg over eventueel extra werk en de kosten ervan. Bij onverwacht binnenlopen, zonder afspraak, wordt snel en adequaat geholpen. Door de goede garage blijf ik Toyata rijden!

Service
M.M. Govers (Tilburg)
23-04-2018
9

Een zeer correct bedrijf waar ik geen op of aanmerkingen tegen kan vinden.

Service
FJM de Kort (Hilvarenbeek)
18-04-2018
9

mooie showroom en overal erg netjes

Service
Mevrouw kocken (Tilburg )
18-04-2018
10

Ik wordt er altijd correct behandeld en vriendelijk

Service
Van de kp (Tilburg)
18-04-2018
8

Ik ben zeer tevreden

Service
Verhoeven (Gilze)
12-04-2018
10

Ik word er altijd goed behandeld als vrouw

Service
Mevr van der Mierden (Tilburg)
05-04-2018
9

Ze zijn vriendelijk en leggen alles goedbuit

Service
Corry Buijs (Zundert)
05-04-2018
10

Prefect geholpen ,zowel bij aanschaf van de auto en de eerste onderhouds beurt.Afspraak maken hiervoor was ook heel prettig.

Service
Jos van griensven (Riel)
05-04-2018
8

Ik ben dik tev reden

Service
E.van Mensvoort. (Loon op Zand.)
03-04-2018
9

Ik kan niet anders zeggen, dan dat de werkzaamheden naar volle tevredenheid zijn uitgevoerd.

Verkoop
L.P. Marcelis (Iilburg)
29-03-2018
9

prettige verkoper vriendelijk en gaf goede inlichtingen

Service
miranda Rosch (Esbeek)
28-03-2018
8

Vriendelijk en goed geholpen. Goede en duidelijke uitleg.

Service
Simons (Tilburg)
21-03-2018
7

Alles prima allee een week eerder een APK keuring gehad had gelijk kunnen gebeuren met de kleine beurt

Service
Jan Pullens
21-03-2018
9

Vriendelijke mensen en een goede wachtruimte

Service
JPM Engel (Tilburg)
21-03-2018
9

word altijd correct geholpen en dat vind ik belangrijk

Service
Mevr, van Dongen (Tilburg)
14-03-2018
10

Ik ben er zeer tevreden over.

Service
Jan Emmen (Loon op Zand)
14-03-2018
10

Ik kom al tientallen jaren bij dit bedrijf. En dat is nou een garage waar ze weten hoe hetmoet. Alles wordt altijd netjes opgelost. Vriendelijke mensen. Gewoon geweldig. Kortom fijne garage.En ik ben echt niet de enige die er zo over denkt.

Service
belinda Verhoof (tilburg)
14-03-2018
9

alles goed

Service
Saskia Burgel (IJsselstein )
14-03-2018
10

Prima bedrijf, betrouwbaar

Service
Mevr. Peijs (Lombardijenlaan 437 Tilburg)
07-03-2018
10

Zijn altijd vriendelijk en je wordt er goed ontvangen niets dan lof

Service
J smans
07-03-2018
10

Goede service. Aardige medewerkers

Service
P. Panday (Tilburg)
05-03-2018
9

Vriendelijk, deskundig personeel, goed gevoel wanneer je je auto daar achter laat en goede zorg zowel voor de auto als de klant

Service
Timmermans
28-02-2018
7

Goed

Service
Henri rouschop (Tilburg)
28-02-2018
10

Vriendelijk voelt als familie en wordt goed geholpen

Verkoop
Hans Steenbakkers
28-02-2018
8

Klantvriendelijk, afspraken nakomen, heel belangrijk voor mij

Service
Mevr Lenie van Boxtel (Tilburg)
28-02-2018
9

Al jaren zeer tevreden over deze garage

Service
M. Huijsmans (Tilburg)
28-02-2018
9

Zeer tevreden over service en reparatie.

Service
Jan Klijn (Tilburg)
26-02-2018
9

Je wordt er snel en vakkundig geholpen

Service
Alexander van loenen (Goirlr)
14-02-2018
9

Technisch kundig en vriendelijk

Service
a claassens (tilburg)
07-02-2018
10

ook als je geen garantie meer hebt tovh een goede oplossing voor problemen

Service
M. van Dongen (Tilburg)
07-02-2018
8

Prettige ruimte om binnen te komen. Grote uitgebreide balie. Vriendelijk personeel. Ze proberen het je naar de zin te maken.Werkzaamheden worden goed besproken en uitgelegd.Fijne zitruimte om te wachten.

Service
Mevr. Han Broeders (Tilburg)
31-01-2018
10

Het bedrijf geeft een snelle en goede service! Klantvriendelijk en behulpzaam personeel!

Service
Jo Dusomos (Tilburg)
24-01-2018
9

Prima service, netjes thuis gebracht, gebeld door van Dorst dat de rekening iets hoger zou uitvallen vanwege een filter.Einde van de dag gebeld dat we de auto konden ophalen netjes gepoetst en wel.Bedankt personeel voor de vriendelijkheid en de service.

Service
Rini van Leeuwen (Tilburg)
24-01-2018
9

Ik word er goed geholpen, netjes te woord gestaan en prijsopgave wordt keurig medegedeeld.

Service
Maria Couwenberg (Tilburg)
17-01-2018
10

Aardig kundig en prima personeelWerk wordt goed afgeleverd

Service
Wil van der Zande (Goirle)
10-01-2018
9

vind dat ik goed behandeld wordt

Verkoop
m. klessens (tilburg)
05-01-2018
10

de mensen altijd vriendelijk/ ze helpen altijd

Service
L.Geerts (TILBURG)
03-01-2018
9

de dienstverlening is hier uitstekend!!

Service
A.F..H. M. Ad v.d. Boer (Tilburg)
03-01-2018
9

Men doet hier aan klanten binding.

Service
G.Cornelissen (Tilburg)
29-12-2017
9

Om dat ik zoals altijd goed ben behandeld en om dat ik een goede uitleg over de rekening heb gekregen.

Service
Anoniem
28-12-2017
9

Toyota Tilburg is een prettige zaak om te komen, heeft deskundig en vriendelijk personeel. De medewerkers van de werkplaats zijn aardig en doen correct hun werk. Al met al een prima Toyota-dealer!

Service
Anoniem
28-12-2017
9

Vriendelijk personeel en wordt altijd goed geholpen

Service
C.L.Visser (Tilburg )
28-12-2017
9

Sinds aanschaf 12 jaar geleden altijd naar volle tevredenheid geholpen en de auto heeft nog nooit voor negatieve verrassingen gezorgd,ook niet met onze 1500 kg. zware caravan er achter tot in zuid Spanje en Portugal toe.

Service
A de Jongh (Tilburg )
27-12-2017
10

Omdat ik na deze paar jaar nog steeds tevreden ben op de manier waarop ik geholpen wordt . Altijd netjes en vriendelijk.

Service
Anoniem
21-12-2017
7

Ik ben tevreden

Service
Mick Baesjou (Tilburg)
20-12-2017
8

Tevreden over alles!!

Service
C.P.M. Groenen (Tilburg)
14-12-2017
9

Ik ben zeer goed behandeld. Ik ben uiterst tevreden op de wijze dat zij het onderhoud conform de afspraak hebben uitgevoerd

Service
Anoniem
13-12-2017
10

Meerdere autos gekocht altijd zeer tevreden over de toyota. Volgende auto is zeker weer een toyota.

Service
Mevrouw van Dijk (Tilburg)
13-12-2017
9

Omdat we zeer tevreden zijn

Verkoop
Anoniem
12-12-2017
10

Er werd goed contact gelegd via de telefoon en de mail. Ik was duidelijk op de hoogte wanneer ik mijn auto kon ophalen. Bij het overhandigen van de auto werd er duidelijke uitleg gegeven over de bijbehorende forumlieren en de auto zelf.

Service
Jan Schipper (Tilburg)
06-12-2017
8

Goede service, keurige en nette behandeling.

Service
Anoniem
06-12-2017
10

Goede service

Service
Frank Snelders (Tilburg)
06-12-2017
8

Positieve uitstraling

Service
Anoniem
06-12-2017
10

Zeer tevreden

Service
Ton (Goirle)
06-12-2017
9

Ik heb een prima advies gekregen van een medewerker voor de keuze van mijn nieuwe winterbanden en nieuwe velgen.Niet alleen een dure combinatie maar ook goedkopere opties. Jammer dat de matten niet geklopt werden de ramen niet schoon werden gemaakt, zoals ik wel uit eerdere bezoeken gewend was.

Service
g.j.c. spijkers (tilburg)
29-11-2017
9

zeer vriendelijk receptie-personeel

Service
Anoniem
29-11-2017
10

zeer klantvriendelijk en een top service

Service
Pim Visser (Waalwijk)
23-11-2017
8

De mensen zijn zeer vriendelijk en kundig en je wordt er altijd netjes behandeld

Service
Dhr Boon (Tilburg)
22-11-2017
9

Een mooie nette showroom waar je altijd hartelijk ontvangen wordt, service is altijd prima en een vriendelijke lach is standaard. Ze hebben bij mij alle vooroordelen over garages (bijv. duur en zoeken naar dingen om de kosten op te drijven) volledig weggenomen. Pracht bedrijf met goed personeel!

Service
Anoniem
15-11-2017
9

Fijne garage ! Afspraken worden goed nagekomen. Tijdig informatie als er extra werkzaamheden zijn. Alleen vervelend dat wij tijdens onze vakantie tot twee keer toe gebeld worden om een afspraak te maken voor de APK keuring terwijl dat al geruime tijd geleden hadden gedaan.Verder wil ik nog opmerken dat wij de koffiehoek na de verbouwing niet meer zo gezellig vinden als voorheen.

Verkoop
Anoniem
15-11-2017
10

een fijne betrouwbare garage met vriendelijke medewerkers en mooi auto s :)

Service
Anoniem
09-11-2017
10

Goede voorlichting aan de receptie en de werkplaats.Niet opdringerig als er extra kosten zijn.

Service
cees van gestel (Tilburg)
01-11-2017
10

ik ben zeer tevreden over van dorst Tilburg ik raad het iedereen aan

Service
l.C.Snels (Goirle)
01-11-2017
9

Er is altijd nog wel iets te verbeteren ! En hoger als een tien kan niet .

Service
Inge
01-11-2017
9

Bij aankomst moest ik even wachten i.v.m. de koffiepauze. Nadat deze was afgelopen werd mijn auto snel nagekeken en kon mijn accu direct vervangen worden. Prima geholpen en netjes op de hoogte gehouden. Bedankt!

Service
Frank de Leeuw (Tilburg)
01-11-2017
9

Wordt altijd goed en correct behandeld en de koffie staat altijd klaar en de koffie smaakt goed

Service
Anoniem
01-11-2017
10

men wordt er prettig geholpen, zo nodig goede uitleg, ik ben in zijn totaliteit zeer tevreden over Van Dorst Tilburg.

Service
Martin van Deursen (Tilburg)
01-11-2017
10

Een fijne garage met vriendelijk personeel die juiste informatie geven. Kwaliteit is hoog. ben al jarenlang klant en zeer tevreden. geef mijn auto met volledig vertrouwen in hun handen. Ik krijg vooraf ook goed beeld van de verwachten kosten. Geen onnodige reparaties maar wel doorkijkje in wat mogelijk te verwachten is bij een volgende beurt. goede haal en brengservice met vriendelijke chauffeur.

Service
Anoniem
01-11-2017
9

Goede auto geleverd, waar we al een aantal jaren plezier van hebben. Service is uitstekend. Goed dat we steeds tijdig herinnerd worden aan welke beurt moet plaatsvinden. Personeel is vriendelijk, ontvangst is goed en iedere beurt verloopt volgens planning. Extra kosten worden van tevoren besproken.

Service
Anoniem
25-10-2017
8

Prima service en goede resultaten

Service
Wilma van Brunschot (Tilburg)
25-10-2017
10

fijne mensen, goede service en alles zoals beloofd.

Service
P.Paardekam (Kaatsheuvel)
25-10-2017
10

zeer vakkundig

Service
Hans Putje (Tilburg)
25-10-2017
8

een 8 vind ik gewoon goed en tienen geef ik nooit ,alleen aan mijn vrouw

Service
Dhr. L. Crijns (Tilburg)
23-10-2017
9

De "nazorg" i.v.m. een airco die bleek te lekken tijdens 150.000 km-beurt (en toen werd gedicht), werd 2 weken later in orde bevonden.

Service
Ad Aarts (Tilburg)
19-10-2017
9

klantvriendelijkheid, deskundigheid, service

Service
Anoniem
18-10-2017
10

Goed

Service
Mevr. H. Aertssen (Tilburg)
04-10-2017
10

Wij voelen ons goed geholpen. Auto is prima in orde.

Service
Anoniem
27-09-2017
8

Netjes behandeld

Service
Anoniem
20-09-2017
9

Goede service, vriendelijk personeel en ik vertrouw op hun kennis van zaken.

Service
mmjm sanberg van berlo (tilburg)
13-09-2017
10

ik voel mij zeer op mijn gemak bij Toyota garage van dorst in tilburg erg klantvriendelijk

Service
Anoniem
13-09-2017
9

Alles is heel goed verzorgd, afspraken goed in orde, maar ook flexibiliteit bij uitzonderingen.

Verkoop
Ton de Kok (Goirle)
07-09-2017
9

Al jaren 2 auto's in onderhoud ( prima service hierbij ) en de afgelopen augustus nu een spik splinter nieuwe CHR gekocht. Prima verkoopproces met wat onderhandelen en uitstekende aflevering en instructie door de verkoper. Zijn helemaal gelukkig met de nieuwe wagen en zou hem en de auto iedereen aanraden.

Verkoop
Anoniem
31-08-2017
10

Beleefde en vakkundige verkopers, hebben verstand van hun product. Correcte afhandeling van het koop- en bestelproces.

Service
JPM Engel (Tilburg)
30-08-2017
9

Zeer correct behandeld door van Dorst Tilburg.b.v

Service
Mevr. Y.van Dijk (Tilburg)
23-08-2017
9

Dit was mijn eerste ervaring, omdat ik pas in Tilburg ben komen wonen. Ik ben ontzettend tevreden over deze dealer. Iedereen is vriendelijk en de afspraken worden nagekomen. Niks dan lof! Ga zo door.

Service
Hans van Luijck (Tilburg)
23-08-2017
9

Komen afspraken na.

Service
Anoniem
23-08-2017
8

Klantvriendelijk!

Verkoop
Daan Zwaans (Kaatsheuvel)
18-08-2017
9

Ik ben vriendelijk en heel correct behandeld.

Verkoop
Jack Verheijen (Goirle)
16-08-2017
10

netjes correct en duidelijk

Service
mevr. Strijbos (Tilburg)
16-08-2017
10

Snelle afspraak voor grote beurt. Gratis gebruik van leenauto. Telefonisch contact over zaken die er nog extra gedaan moesten/konden worden incl. prijsopgave. aanbod van gratis apk-keuring.

Service
Anoniem
11-08-2017
9

Omdat ik netjes en goed wordt behandeld en altijd met vragen terecht kan en dan ook serieus genomen wordt

Verkoop
D. Couwenberg (Tilburg)
10-08-2017
9

Top geholpen en zeer goede service

Verkoop
Mevrouw Kocken (Tilburg)
08-08-2017
10

Ik heel goed geholpen en goede uitleg gehadt en zeer vriendelijk

Service
Anoniem
04-08-2017
8

goede service, goed in afspraken, prettig personeel

Service
Anoniem
03-08-2017
8

ik ben nog niet zo lang klant van deze dealer en wil eerst wat meer ervaring opdoen voordat ik een juiste beoordeling/toelichting wil geven.

Verkoop
Vincent Immink (Tilburg)
02-08-2017
9

Klantvriendelijk, nette showroom. Moest wel even wachten aleer ik werd aangesproken

Service
P van hees (Tilburgseweg 73 moergestel )
02-08-2017
9

Service was prima ,netjes geholpen vriendelijk personeel.

Service
Anoniem
02-08-2017
9

Wij zijn helemaal tevreden met de service bij van Dorst Tilburg. Het enige minpunt dat wij hebben en daar kan van Dorst ook niets aan doen is dat wij voor onze Toyota autonavigatie al na 7 jaar na aankoop, geen up-dates meer konden krijgen van Toyota. Wij moesten maar een TomTom kopen. Hoe duur kan het zijn om een paar Dvdtjes te laten maken van de navigatie data?

Verkoop
A.C.A. Ansems (Tilburg)
02-08-2017
10

Alles is altijd tot in de puntjes geregeld.

Service
M. Koppen (Tilburg)
24-07-2017
9

Vriendelijke mensen en goede service. Bij het wachten op de grote beurt van mijn auto heb ik zelf doorgewerkt in de wachtruimte (gratis wifi en stroompunten aanwezig voor de laptop). Verwachtte wachttijd kwam goed overeen met de werkelijke wachttijd.

Service
Babs van Beers (Tilburg)
24-07-2017
8

Klantvriendelijk bedrijf

Service
Anoniem
24-07-2017
8

Dat is mijn maximale cijfer

Service
A.J.Kloet (Dongen)
24-07-2017
10

Ik word altijd aan de receptie erg prettig geholpen, wij vinden het personeel heel klantvriendelijk. Ondanks dat de auto 12 jaar oud is rijd hij nog geweldig. Wij zijn dan ook zeer tevreden.

Service
Anoniem
17-07-2017
8

Fijne mensen geen verrassingen!

Service
Anoniem
13-07-2017
8

Goede service, aardig personeel.

Verkoop
Piet van Gulik (Tilburg )
13-07-2017
9

Ik ben er meer dan 35 jaar klant en altijd zeer goed en vriendelijk behandeld.

Service
Anoniem
13-07-2017
9

zeer te vreden

Service
F.A.J. Marinussen (Tilburg)
13-07-2017
9

goede dealer. en heb nooit klachten. wordt prima geholpen

Service
Anoniem
12-07-2017
9

Vriendelijk- en deskundig personeel.

Service
Anoniem
12-07-2017
9

Prima personeel, maakt tijd voor je en handel zaken correct af, goede advisering. Nette werkplaats.

Service
Anoniem
05-07-2017
8

Goede service en kwaliteit

Service
Anoniem
05-07-2017
9

prima toegelicht en kwamen na wat afgeproken was

Service
Anoniem
30-06-2017
8

Ik word vriendelijk, snel en professioneel te woord gestaan, problemen worden meteen opgelost dan wel dat er meteen een afspraak wordt gemaakt op korte termijn. Duidelijkheid over inhoud reparatie/onderhoud, kosten en tijd die het kost om reparatie/onderhoud uit te voeren. Vakkundig personeel. Wachtruimte prima uitgerust.

Service
Anoniem
30-06-2017
9

De verleende service is prima, zeer vriendelijk personeel.
Wat mij die dag wel opviel dat er meer "witte Boorden" dan monteurs; verkopers en receptiemedewerkers rondliepen.
Toyota denk aan je overhead.

Service
Frans van Poppel (Tilburg)
30-06-2017
9

tevreden zowel de service, voorlichting en behandeling door het personeel
en ik ben tevreden over de service via de pechhulp kaart

Service
J rijnen (Tilburg)
30-06-2017
10

Het is eezeer goede garage met goede en aardige mensen een gezellige koffiehoek en ik kom er nu 10 jaar dus houden zo

Service
Anoniem
30-06-2017
8

Ik word vriendelijk, snel en professioneel te woord gestaan, problemen worden meteen opgelost dan wel dat er meteen een afspraak wordt gemaakt op korte termijn. Duidelijkheid over inhoud reparatie/onderhoud, kosten en tijd die het kost om reparatie/onderhoud uit te voeren. Vakkundig personeel. Wachtruimte prima uitgerust.

Service
Dhr.Huub Brekelmans (Tilburg)
27-06-2017
8

Omdat ik tevreden ben

Service
Mevr de Jongh (Tilburg)
21-06-2017
10

Altijd bereikbaar . Wordt netjes te woord gestaan . Goed geholpen soms ook zonder afspraak . Goed overleg over eventuele kosten . Kortomzeer tevreden over deze garage.

Service
Conny Brok (Berkel en Rodenrijs)
21-06-2017
10

Ze zijn aardig, servicegericht, voorkomend. Ik ben niet voor niets hier met mijn auto in onderhoud terwijl ik de buurt van Rotterdam woon.

Service
Anoniem
07-06-2017
9

goede ontvangst
prettige colega''s
goede behandeling
goede afwerking

Service
Anoniem
07-06-2017
10

Wij zijn zeer tevreden over de positieve en klantvriendelijke benadering door het personeel achter de receptie. Onderhoud en reparaties worden snel en vakkundig uitgevoerd. Extra's worden altijd netjes gevraagd. Prima koffie. Alleen de nieuwe receptie vind ik niet erg open en klantvriendelijk.

Service
Anoniem
07-06-2017
10

Vakkundig en servicegericht. Ik ben erg tevreden, rijd al jaren Toyota en blijf dat doen. Mede door de garage waar ik altijd goed geholpen word.

Verkoop
Anoniem
07-06-2017
9

Zijn bijzonder tevreden over service & onderhoud.

Verkoop
A.A.M Brands-Bosmans (Tilburg)
07-06-2017
10

Correcte behandeling, vertrouwde medewerkers en tot nu toe alleen maar positieve ervaring met deze Toyota dealer.
Alles tot volle tevredenheid.

Service
Anoniem
31-05-2017
10

Altijd vriendelijke behandeling, heel flexibel, altijd op tijd.

Service
hanny van der steen (tilburg)
31-05-2017
9

meer als service gericht en klantvriendelijk.

Service
Anoniem
30-05-2017
9

Prima, zeer klantgerichte, service en onderhoud.
Vriendelijk personeel

Service
dhr a claassens (tilburg)
24-05-2017
9

ben enkele keren zeer goed geholpen ondanks dat de garantie was afgelopen

Service
Nico van Sabben (Goirle)
24-05-2017
9

Correcte behandeling, goede service.

Service
Anoniem
24-05-2017
9

Correcte behandeling en een zeer goede service van verkoop, receptie en werkplaats

Verkoop
Anoniem
24-05-2017
10

Een goede dealer met bekwame, vriendelijke medewerkers en een prima werkplaats.

Service
Lianne Appels (Tilburg )
24-05-2017
10

Ik word altijd prima geholpen personeel is vriendelijk en bekwaam

Service
Anoniem
18-05-2017
8

de leenauto was niet afgetankt, terwijl dit volgens mij wel gebruikelijk is.

Verkoop
Anoniem
18-05-2017
8

Goed ontvangen. Zeer behulpzaam.

Service
Ad Versteden (Goirle)
17-05-2017
9

Zij hebben mij prima en heel vriendelijk geholpen kan niet beter

Service
E. Dijkstra (Tilburg)
17-05-2017
8

Vriendelijk personeel. Hiernaast geven ze duidelijk aan wat ze tegen gekomen zijn tijdens de onderhoudsbeurt en hoeveel reparatie gaat kosten. Zeer tevreden!

Service
E. v. Mensvoort.
17-05-2017
9

Het is altijd prettig daar te komen, omdat het personeel je op 'n sympathieke manier tegemoet treedt.

Service
Kees van Amelsvoord (Tilburg)
17-05-2017
10

Klant vriendelijke mensen staan altijd voor je klaar en de prijs afspraak is correct.Zeer tevreden.

Service
Nelleke Lips
12-05-2017
10

Voor mij is Van Dorst Tilburg een fijne garage waar ik met plezier naar toe ga, je word er zeer vriendelijk en met respect ontvangen.
De controlebeurten, eventuele reparaties en kleinere service behandelingen zijn altijd naar volle tevredenheid uitgevoerd.
Ik ben blij met deze garage.

Service
Anoniem
11-05-2017
9

Iedereen vriendelijk en behulpzaam, ook al is het een 7 jaar oude Auris. Snel. Correct. Niet duur.

Service
P.c.j.van Gulik (Tilburg)
10-05-2017
10

Je wordt er altijd vriendelijk ontvangen en het uitvoeren van de opdrachten prima worden gedaan

Verkoop
Anoniem
10-05-2017
10

Vriendelijke ontvangst en goede inruilprijs

Service
P.Rolsma (Tilburg)
03-05-2017
9

prima garage en idem prima service.

Service
Anoniem
03-05-2017
8

Geven goed advies, werken netjes. Bellen voor dat ze beginnen met vervangen of repareren. Bij klachten lossen ze alles netjes op. Er staat altijd een leen fiets voor mij klaar.

Service
Ton de Kok (Goirle)
02-05-2017
5

Auto gekocht van 1.5 jaar oud ( auris hybride van 21500 euro ) met een, wat achteraf blijkt, een kapotte, niet herstelbare ( ruit vernieuwen ), achterruitverwarming.
Beroep gedaan op garantie van Toyota Nederland, coulance enz. maar na 1 maand is het resultaat, een mailtje, dat er over wordt nagedacht.
Auto bevalt goed, maar misschien toch naar een andere Toyota dealer en in de toekomst is Toyota een merk trouwe klant kwijt.

Service
Anoniem
26-04-2017
9

accurate en meedenkende medewerkers die doen wat ze beloven.

Service
P.J.M.van Wezel St,Jorisstraat 20 (Hilvarenbeek)
26-04-2017
10

Wij zijn altijd heel goed geholpen. door heel het personeel.
Daarom EEN TIEN

Service
wja hopmans (tilburg)
20-04-2017
9

kundig

Service
Anoniem
19-04-2017
9

Ze zijn heel vriendelijk en de service is goed en het is dicht bij mijn werk dus dat is makkelijk s'morgens afgeven en s'middags weer ophalen.

Service
Eric Pikaar (Goirle)
18-04-2017
9

Prima Toyota-dealer

Service
Mevr. Klijn (Loon op Zand)
18-04-2017
9

Zoals ik al meerdere keren verteld heb, zijn wij zeer tevreden over deze garage en
Zijn personeel.

Service
Anoniem
12-04-2017
10

Heel vriendelijk personeel ( van verkoper, receptie en werkplaats medewerkers), hele goede service ( gratis leenauto en mijn auto werd thuis opgehaald), goede deskundigheid. Geef de complimenten aan iedereen en neem het positief mee in hun eindbeoordeling dit jaar.

Service
Anoniem
12-04-2017
8

Correcte afhandeling van de afspraken,

Service
H.Peijnenburg
12-04-2017
10

Altijd duidelijke en goede uitleg en erg vriendelijke benaderingen

Verkoop
Jan de Beer (Tilburg)
12-04-2017